10Η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2023
Δίνοντας νέα ζωή σε ένα νέο εκλεπτυσμένο χώρο φιλοξενίας!
About Homepage

ABOUT
US

High quality

Το Riviera Hotel είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Ξυλοκάστρου. Το ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα και εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική, σχεδιασμένη για την άνεση και τη χαλάρωση των επισκεπτών.

Κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε ένα μεγάλο λόμπι που αποπνέει κομψότητα και φινέτσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια που κυμαίνονται σε μέγεθος από 24 έως 27 τετραγωνικά μέτρα, με εκπληκτική θέα στην κρυσταλλένια θάλασσα.

ROOMS

SPA & RESTAURANT
SERVICES
Spa Right
Spa Left

Το Riviera Hotel διαθέτει επίσης ένα κέντρο ομορφιάς και ευεξίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε μια σειρά από μασάζ και θεραπείες ομορφιάς για να αναζωογονήσουν και να χαλαρώσουν το μυαλό και το σώμα τους.

Restaurant Riviera Hotel 03

PINE BISTRO

Στο Riviera Hotel, καταλαβαίνουμε ότι η γαστρονομία είναι κάτι περισσότερο από ένα γεύμα, είναι μια εμπειρία που πρέπει απολαύστε όλες τις αισθήσεις. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το ελληνικό πρωινό μας, μια εμπειρία που προσφέρει ο πλούτος των τοπικών συστατικών και παραδοσιακών γεύσεων.

READ MORE