Μια νέα ζωή σ’ ένα ξενοδοχείο ορόσημο της φιλοξενίας!
Homepage About Gardens Gallery 2

ABOUT
US

High quality

Ένα ιστορικό κτίριο, ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι του παρελθόντος, μπαίνει τώρα σε μια νέα φάση της ιστορίας του! Το ξενοδοχείο Gardens Gallery χτίστηκε το 1959 σαν ξενοδοχείο και εστιατόριο με το όνομα «Περίανδρος» (από το όνομα του πρώην ιδιοκτήτη, Περιάνδρου Ράλλη) και παρέμεινε ανοιχτό μέχρι το 2013! Τότε, οι νέοι ιδιοκτήτες, η οικογένεια Γεωργίου Γιαννοπούλου, ανακαίνισαν και αναβάθμισαν εξολοκλήρου το ξενοδοχείο δίνοντάς του και το νέο του όνομα, The Gardens Gallery Hotel.

Αντλώντας έμπνευση από τη φυσική ομορφιά του παραλιακού δάσους του Πευκιά, την ιστορία του κτιρίου αλλά και του ίδιου του ξενοδοχείου, όλες οι σύγχρονες ανέσεις ενσωματώθηκαν στη νέα εποχή του ξενοδοχείου Gardens Gallery στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας!

ROOMS

SPA & RESTAURANT
SERVICES
Spa Gardens Gallery
Spa Left

Στο Gardens Gallery, καταλαβαίνουμε ότι η γαστρονομία είναι κάτι περισσότερο από ένα γεύμα, είναι μια εμπειρία που πρέπει απολαύστε όλες τις αισθήσεις. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το ελληνικό πρωινό μας, μια εμπειρία που προσφέρει ο πλούτος των τοπικών συστατικών και παραδοσιακών γεύσεων.

Pine Bistro

PINE BISTRO

Το Gardens Gallery διαθέτει επίσης ένα κέντρο ομορφιάς και ευεξίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε μια σειρά από μασάζ και θεραπείες ομορφιάς για να αναζωογονήσουν και να χαλαρώσουν το μυαλό και το σώμα τους.

READ MORE